Inschrijven KNLTB – wintercompetitie 2017-2018 24-06-2017

Auteur: Rob van Duijnhoven

Inschrijven KNLTB – wintercompetitie 2017-2018 

  

De voorjaarscompetitie is nog maar net voorbij en nu wordt al weer je aandacht gevraagd voor de wintercompetitie!

 

De inschrijving hiervoor is inmiddels weer geopend en ofschoon de deadline voor inschrijven nog ver weg lijkt wordt het toch weer tijd om je op te geven voor de wintercompetitie van 2017-2018. De uiterste inschrijfdatum is gesteld op zondag 3 September 2017. Dit is net na de zomervakantie als je nog niet echt stil staat bij de winterse activiteiten. 

 

Maak dus al vast een start met het samenstellen van een team voor deze sportieve maar zeker ook gezellige competitie. Vorig seizoen zat de competitie vrijwel vol. We hebben op de donderdagavond ruimte voor 2 teams, vrijdagavond ruimte voor 4 teams en zaterdag voor 8 teams. Op de vrijdagmiddag is er weer ruimte voor de 50+. Op de zondag speelt er vooral ook jeugd maar ook senioren zijn van harte welkom. Wanneer het aanbod groter is dan het aantal beschikbare plaatsen, dan zal er geloot worden. 

 

Nieuw:

Er is een nieuwe competitie voor de 8 en 9 categorie! De KNLTB hoopt hiermee deze spelers meer aan het tennissen te krijgen. Mogelijk op de donderdagavond en de zondag namiddag (variabele aanvangstijd tussen 17.00 - 20.00 uur). Indeling in twee sterktes : 1e klasse : spelers die al een poosje tennissen; 2e klasse : spelers die net met tennissen begonnen zijn. Zodoende is er voor elk wat wils.   

 

Er wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van 8 ploegen  (7 speeldagen). De wintercompetitie start in week 46 (week van donderdag 16 november).  De speeldata vind je hier: datawintercompetitie-regio-zuid-2017-2018

 

Je kunt je als team opgeven of als reservespeler. Je dient als team alle 7 competitiedagen beschikbaar te zijn. Terugtrekking van een team heeft een boete van de KNLTB aan de vereniging tot gevolg. Deze wordt verhaald op het betreffende team.

 

De competitie op zondag is ook bestemd voor de selectiespelers (jeugd + senioren). De samenstelling van deze (junioren)teams wordt verzorgd door de trainer en Alette Mulder (trainingscoördinator en VCL-jeugd). Opgave van de senioren dient door hen zelf te gebeuren.

 

Het digitale inschrijfformulier staat op de website van Park Hoeven. Elk teamlid moet een eigen formulier invullen (dus niet een apart mailtje met alle teamleden).

Het inschrijfgeld bedraagt € 38,00 per team + €  16,00 per set van 6 ballen per thuis gespeelde wedstrijd (3 á 4 keer thuis spelen).

 

De inschrijving sluit op zondag 3 September 2017 (24.00 uur).

 

Voor verdere vragen kun je terecht bij de ondergetekende; meer informatie tref je ook aan op onze website www.parkhoeven.nl onder senioren - competitie.

 

 

Namens de CCT,

Rob van Duijnhoven – VCL (verenigings competitieleider senioren)

Alette Mulder - VCL jeugd

e-mail: vcl@parkhoeven.nl

 

Mail dit nieuwsbericht