KNLTB – voorjaarscompetitie 2017

  

De wintercompetitie is nog maar net begonnen en nu al wordt je aandacht weer gevraagd voor de voorjaarscompetitie van 2017. De inschrijvingen moeten bij de KNLTB al op 16 december binnen zijn, dus wordt het langzaam tijd om je weer (of voor het eerst) op te geven.

 

Maak dus al vast een start met het samenstellen van een team voor deze sportieve maar zeker ook gezellige competitie. Houdt er rekening mee dat de donderdag- en vrijdagavonden erg vol zitten. Wanneer het aanbod groter is dan het aantal beschikbare plaatsen, dan zal er geloot worden. Het is dan ook verstandig om ook een alternatief op te geven.

 

Er wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van 8 ploegen  (7 speeldagen). De voorjaarscompetitie start in week 14 (week van 3 april).  

De speeldata vind je hier:  CompDataVoorjaar2017 definitief

 

Het spel aanbod vind je hier:  Competitieaanbod Oost-Brabant Voorjaar 2017Competitieaanbod Landelijk Voorjaar 2017

 

Je kunt je als team opgeven of als reservespeler. Je dient als team alle 7 competitiedagen beschikbaar te zijn. Terugtrekking van een team heeft een boete van de KNLTB aan de vereniging tot gevolg. Deze wordt verhaald op het betreffende team. Om de barbezetting goed geregeld te kunnen krijgen kan het zijn dat er een beroep wordt gedaan op de teams zelf. De teams nemen dan na een bepaalde tijd de bar over. Meer info hierover volgt nog. 

 

De landelijke competitie op zondag is vooral bestemd voor de selectiespelers en de betere senioren. De samenstelling van de juniorenteams wordt verzorgd door de trainer (Alexander) in overleg met de trainingscoördinator (Alette Mulder).

 

Het digitale inschrijfformulier staat op de website van Park Hoeven.  Belangrijk: elk teamlid moet een eigen formulier invullen. Dat maakt het leven van de competitieleider een stuk aangenamer.  

Het inschrijfgeld bedraagt € 38,00 per team + €  16,00 per set van 6 ballen per thuis gespeelde wedstrijd (3 á 4 keer thuis spelen).

 

De inschrijfdatum sluit op zaterdag 10 december 2016 !!! 

 

Voor verdere vragen kun je terecht bij de ondergetekende; meer informatie tref je ook aan op onze website (www.parkhoeven.nl)

 

Aanvangstijden, uitslagen en standen Voorjaarscompetitie 2017:

Zondag Heren-4e klasse: link

Zondag Heren-5e klasse: link

Zondag Gemengd - 5e klasse: link

 

Namens de CCT,

Cock de Jonge – VCL (competitieleider)

Alette Mulder VCL jeugd

e-mail: lcv.[antispam].@parkhoeven.nl

 

 

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.